lördag 28 september 2013

Skålar från Marocko..

Det har kommit hem riktiga favoriter till butiken, svart-vita handmålade skålar från Marocko.. Minsta är 12 cm i dameter och största är 35 cm.. Finns även fat, muggar och kannor, jag vill som vanligt ha allt!!!



Jag har väntat så länge på dom här att det är en fröjd att packa upp trots att regnet smattrar utanför.. Men jag ser att solen finns där bakom molnen så jag tror att det kommer spricka snart..

Vi har öppet 11-16 i butiken.. (Cafeet är stängt)

ha en skön höstdag

lördag 14 september 2013

Öppet idag..

Ja äntligen är det lördag igen.. Känns som att det är så himla långt mellan gångerna nu när vi bara har öppet lördagar.. Fikat är färdig pyntat till cafeét, det blir äppelkaka och blåbärspaj med marsansås, pannacotta med baileys, snickerskaka, chokladkaka med chokladmousse och toscakaka.. Känns lite vemodigt att café säsongen är slut men det kommer snart bli för ruggigt att sitta på skullen och fika så det ger sig själv.. Men idag skiner solen och det kommer nog bli en super skön sensommardag.. Igen!!


Här är en super fin topp med fjädrar som finns i butiken och även sjalen med döskallar finns hemma i svart och beige..

ha en toppendag

tisdag 3 september 2013

En vit favorit..

Vilken härligt dag det har varit.. Sensommaren visar sig verkligen från sin bästa sida.. Jag försökte mig på plommonmarmelad idag men jag tror inte det blev så bra, hade inte tillräckligt med pektin hemma.. Så kan det gå när man inte kollar ordentligt innan man sätter igång..


Den bruna koftan blev så populär i helgen att jag måste visa samma modell fast i naturvit, verkligen super fin den också.. Byxor och kofta från Object, armbandet kommer från Lo_ika..

kram kram